Standard.al

FOTO/ Goditet organizata shqiptare e prostitucionit, 3 në burg

0

Policia italiane ka goditur një grup të strukturuar kriminal, i cili merrej me prostitucion në Modena. Gjatë një operacioni të gjerë, u arrestuan tre shqiptarë. Ata janë Ismet Rapi, 36 vjeç, Flamur Beluli, 30 vjeç, Petrit Thartori, 41 vjeç. Ndërkohë, janë proceduar në gjendje të lirë Dorian Çakri dhe Fabio Çakri. Nën hetim janë edhe 15 persona të tjerë. Hetimet tregojnë se organizata është goditur edhe disa vite më parë, por ka mundur që të ristrukturohet./panorama

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.