Standard.al

“Fluturon shqiponja” në Bruksel, ja si e festuan ditën e flamurit shqiptarët në “Grand Place”

0

Atmosfera e festave të Nëntorit nuk po ndjehet vetëm brenda kufijve të Shqipërisë por kudo ku jetojnë dhe punojnë shqiptarë.

Në Bruksel, Sheshi qendror “Grand Place” u mbush sot me qindra flamuj kuqezi.

Në festimet e komunitetit emigrant shqiptar atje nuk mund të mungonin edhe kostumet tradicionale dhe muzika shqip.

Ambasadorja jonë në Bruksel, Suela Janina, ka publikuar në Twitter nga ceremonia festive për 28-29 Nëntorin.

et5346346252353534235235235352523512341242141234

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.