Standard.al

Për vetëm pesë minuta, pesë orë bateri

0

Shumë shpejtë do të mundeni që për vetëm pesë minuta mbushje të telefonit me energji elektrike, të keni bateri për pesë orë

Një zgjidhje mund të dal shumë shpejtë në treg pasi Qualcomm ka lansuar teknologjinë e fundit të baterisë e cila mund t’ju jep pesë orë bateri për vetëm pesë minuta mbushje me rrymë.

Quhet “Mbushës i shpejtë 4.0” dhe bazuar nga Qualcomm, është dizajnuar të jetë me eficient dhe të hargjohet në ngadalë sesa gjeneratat e kaluara.

Kompania tha se teknologjia do të ndërtohet në të ardhmen e Snapdragon 835 procesorin e saj e cila do të mbushë telefonat e menqur të gjeneratës së ardhshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.