Standard.al

Komediania ironizon Rita Orën dhe shumë V.I.P-a me pozat provokuese, mos i humbisni do të qeshni me lot (FOTO)

0

Celeste Barber është kthyer me paroditë  humoristike ku ironizon personat e famshëm me fotot e tyre provokuese.

Komediania ka bërë një sërë fotosh në vazhdimësi me hashtagun #CelesteChallengerefuseed dhe me sa duket nuk dihet nëse do të ketë fund.

Këto janë sisa nga pozat e cuditshme të cilat ka  mundur të realizojë Celeste në sajë të albumit të saj  të radhë. /standard.al

funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-41-58319a444b2ca__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-55-58319a77f194d__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-77-58319acbe5449__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-39-58319a3d209e3__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-67-58319aa70b8b5__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-78-5831a6a77f2a2__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-75-58319ac469e50__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-56-58319a7c37cf8__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-23-58319a047440c__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-20-583199fa631db__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-45-58319a53c98d1__700 funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-13-583199e1934a9__700

funny-celebrity-instagram-photo-recreation-celeste-barber-27-58319a10b2bee__700

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.