Standard.al

Bukuria hipnotizuese e personave me albinizëm,ashtu sic nuk i keni parë kurrë FOTO

0

Ky është albumi fotografik më unik që keni pare dhe padiskutim që do tju  lejë  një ndjesi të vecantë.

Bëhet fjalë për  disa persona me albinizëm të cilët me bukurinë e tyre unike kanë hipnotizuar shumë persona rreth tyre.

Kjo bukuri është aq e pastër dhe e mahnitshme për mua sikur të ishte marrë nga fantazite, legjendat dhe përrallat – shprehet  fotografi I këtij albumi unik.

Këto foto janë  lënë në tone të bardhea pa u modifikuar me photoshop apo me ndonjë efekt  ngjyrosës shtesë./standard.al

Zohar

Sahar

Eliran

Sahar

Russell

Ori

Shimon

Michal

Caesar

Adi

Eydan

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.