Standard.al

Kjo është sfida më e re që po i kthen të gjithë në ‘manekinë’ me pozicione seksi (Video)

0

Së fundmi në internet po qarkullon një sfidë e re, e ashtuquajtura “Sfida e Manekinit”. Dhe atyre që kanë dëshirë të bëhen pjesë e saj, nuk u duhet të bëjnë asgjë tjetër, përveçse të qëndrojë “ të ngrirë”, tamam si të ishin manekinë.

Siç duket nga fotot e mëposhtme, kjo sfidë e re është pranuar menjëherë nga një palestër në SHBA, ku ylli i fitnessit Bradley Martyn na tregon përmes një video, meshkujt dhe femrat që frekuentojnë këtë palestër, teksa qëndrojnë si manekinë gjatë stërvitjes.

Por ajo çka bie në sy, janë pozicionet dhe pozat e “manekinëve” seksi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.