Standard.al

Michelle Obama, kopertina e fundit në Vogue si Zonjë e Parë (FOTO)

0

Michelle Obama, kopetina e fundit në Vogue si Zonjë e Parë. Për të përshëndetur Zonjën e Parë në ikje, revista Vogue America i ka kushtuar kopertinën e revistës për muajin dhjetor. Michelle Obama shfaqet në formë të shkëlqyer, me një fustan të bardhë të Carolina Herreras, që i jep hijeshi dhe elegancë si gjithmonë. “Kam mundur të kaloj tetë vite, duke bërë gjithçka, jam munduar të fokusohem tek lulet, dekorimi, argëtimi, sepse çdo Zonjë e Parë, me të drejtë, vjen dhe përcakton rolin e saj”- ka thënë Michele për Vogue. Ajo ka lënë punë e saj si avokaten për t’iu përkushtuar stileve të jetës të shëndetshëm, mbi të gjitha për të rinjtë amerikanë.

michelle-obama-vogue-cover-1 michelle-obama-vogue-2016-cover-photoshoot03

ct-michelle-obama-vogue-20161114

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.