Standard.al

Ja si i marrin detyrat, fëmijët në vendet e zhvilluara(FotoLajm)

0

Teknologjia pa dyshim që ka ndikuar në lehtësimin e shumë punëve, mes këtyre edhe procesin e mësimit në shkolla, universitete etj. Fotoja më poshtë tregon sesi brezi i ri përdor çdo mundesi të teknologjisë për të lehtësuar mësimin e dhënë në shkollë.

Fëmijët në foto siç duket janë në përfundim të orës së mësimit dhe detyrat po i marrin me anë të telefonit. Kjo është paksa edhe kontradiktore me vendin tonë pasi celularët janë të ndaluar të përdoren, ndërsa për vendet e tjera nuk është aspak problem.

15079078_10154680011822698_6822864015531955140_n

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.