Standard.al

Zbuloni veten nga hapësira mes gishtave (VIDEO)

0

Hapësirat mes gishtave të dorës është një tregues i mirë për personalitetin tonë.

Shikoni gishtat tuaj dhe përpiquni të gjeni formën e tyre sipas ilustrimit të mëposhtëm. Në qoftë se nuk e gjeni llojin tuaj shihni atë që ju përshtatet më shumë.

y2507h3xb0caxw7enoa4

Hapësirë të madhe mes gishtave
Jeni gjithmonë vetvetja, keni një personalitet të hapur, ashtu si hapësira e madhe që keni mes gishtave. Jeni një shpirt i lirë. Nuk i fshihni asnjëherë ndjenjat dhe kjo ju bën një njeri shumë të fortë. Ju keni gjithashtu shumë miq.

Hapësirë mesatare mes gishtave
Jeni pothuajse i hapur me njerëzit, megjithatë i mbani disa gjëra për vete. Keni edhe një sens të mirë humori, ku shumë njerëzve u mungon sot. Jeni të rezervuar, por dini gjithashtu kur të argëtoheni dhe të bëni çmenduria. Dini kur të flisni dhe kur të dëgjoni, prandaj njerëzit pëlqejnë të marrin këshilla nga ju. Jeni një njeri karizmatik që bëni shaka në kohën e duhur.

Hapësirë shumë e vogël mes gishtave
Jeni një person privat. Ju pëlqen privatësia dhe mendoni se nuk është e domosdoshme që t’i ndani gjërat tuaj personale me të tjerët. Nuk besoni shumë tek njerëzit e tjerë. Jeni i respektueshëm dhe miqësor me të tjerët.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.