Standard.al

Përlotëse/ Humbi dëgjimin për shumë kohë,kjoësht fjala e parë që dëgjon pas operacionit (VIDEO)

0

Një vajze amerikane, Andrea Diaz pasi i kthehet dëgjimi falë një operacioni, gjëja e parë që ajo dëgjon është propozimi i të dashurit të saj për martesë.

“A do të martohesh me mua?” Këto ishin fjalët që e përlotën dhe e emocionuan pa masë vajzën, e cila mes lotëve dhe gëzimit i thotë “po”.

Shikojeni momentin emocionues ku i Kevin me kutinë e unazës në dorë ulet në gjunjë për t’i propozuar të dashurës së tij, ndërsa kjo e fundit nuk i mban dot lotët e gëzimit teksa i dashuri i ka deklaruar dashurinë e tij.

https://www.youtube.com/watch?v=fd4j2GD942I

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.