Standard.al

Ironianë rrjetet sociale pasi Trumpi u zgjodh president: Baj Baj lotaria amerikane (Fotot)

0

Presidenti i sapo zgjedhur i SHBA-ve, Donald Trump gjatë prezantimit të programit të tij elektoral nuk u shfaq aspak “miqësor” me çështjen e emigrantëve.

Ndërsa edhe deklaratat e kryeministrit Rama kundër tij bënë që të ketë një frikë tek shqiptarët sidomos për sa i përket lotarisë amerikane.

Tashmë në rrjetet sociale ka ironi dhe gallatë në lidhje me refuzimin që mund tu bëhet shqiptarëve për tu bërë pjesë e ëndrrës amerikane.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.