Gjellë me patate dhe kërpudha

0

500gr kërpudha

Loading...

3 patate

2 karrota

1/2 preshi

1 gotë oriz

2 speca

2 grushta magdanoz

Krip

piper i zi

vaj

Hapat

1-Fillimishtë pastojmë të gjitha perimet, pastaj i coptojmë

 

2-Nxejmë vajin në një tenxhere, vendosim preshin, specat dhe kërpudhat, i fërgojmë ato derisa shohim që janë zbutur, pastaj shtojmë orizin, dhe i përziejmë derisa ato të fërgohen mirë.

 

3-Shtojmë 10 gota ujë të nxehtë, pastaj vendosim patatet e coptuara, e lëm të zihet derisa patatet të zbuten, shtojmë krypë che piper të zi sipas shijes

 

4-Pak para heqjes nga zjarri shtojmë magdanozin në të dhe e përziejmë ngadal gjellën

Loading...

Lini nje pergjigje