Standard.al

Mjeku i pazakontë, shëron epilepsinë dhe sëmundje të tjera me helmin e akrepave (FOTO)

0

Ai ka rreth 400 akrepa me të cilët jeton në një çati dhe i stërvit që të nxjerrin helmin, të cilin ai e përdor për të kuruar pacientët nga dhimbjet e kokës, epilepsia e të tjerë. Mjeku Amin Shirzad thot se ky është një profesion që e ka trashëguar nga babai i tij, i cili gjithshtu kishte qenë mjek që shëronte sëmundje të ndryshme me ndihmën e akrepave.

Shirzad ka pohuar se metoda e tij është 100% funksionale dhe se shumë sëmundje kurohen përmes kësaj metode.  182779

182780182781182782182784

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.