Standard.al

Këngëtarja seksi kërcënon politikanët: Do publikoj videot ku kemi bërë seks

0

Këngëtarja serbe, Natasha Shavia, ka deklaruar se ka video porno me të gjithë meshkujt që ka bërë seks, kurse në mesin e tyre ka edhe zyrtarë dhe politikanë, shkruan “Kurir”

“I kam filmuar marrëdhëniet seksuale me të gjithë meshkujt me të cilët kam shkuar. Nuk kam frikë se ato filmime mund të publikohen, sepse ata nuk i kanë. Filmimet i kam vetëm unë dhe janë të kyçura në apartamentin tim”, deklaroi Shavia.

Në pyetjen se për sa video të tilla bëhet fjalë, ajo tha se ka gjithsej 15 video.

“Kurir” shkruan se pas kësaj deklarate të Shavias, një numër i madh politikanësh janë frikësuar, sepse e dinë se po të publikohen këto video, ata mund t`i humbasin pozicionet, prandaj me çdo kusht tentojnë të pengojnë një gjë të tillë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.