Standard.al

Edicion i limituar i Rolls-Royce Down, thjesht mahnitës

0

Është vetëm çështje ditësh ku Rolls-Royse do të sjellë modelin e fundit para publikut.

Por jo të gjithëve ju mjafton kjo, andaj duan që të ketë edhe shtesa të modës së fundit.

http://telegrafi.com/ky-eshte-cmimi-rolls-royce-qe-lansohet-gjate-ketij-viti-video/

‘Down – Inspired by Fashion’ do të jetë një edicion i limituar, që do të kenë ngjyra të veçanta.

Varësisht nga nuanca e tavanit, do të jenë edhe rrethojat e ulëseve, linjat e dyerve si dhe disa elemente tjera në këtë makinë, që është pjesë e koleksionit Pranverë/Verë 2017.

Klientët do të kenë mundësi të zgjedhin mes të Kuqes Mugello, Kobaltit të Kaltër dhe Mandarinës, që do t’ju vije me veturën që kushton 400 mijë dollarë.

edicion-i-limituar-i-rolls-royce-down-me-nivel-te-larte-mode-foto-2

edicion-i-limituar-i-rolls-royce-down-me-nivel-te-larte-mode-foto-3

edicion-i-limituar-i-rolls-royce-down-me-nivel-te-larte-mode-foto-4

edicion-i-limituar-i-rolls-royce-down-me-nivel-te-larte-mode-foto-5

edicion-i-limituar-i-rolls-royce-down-me-nivel-te-larte-mode-foto-6

edicion-i-limituar-i-rolls-royce-down-me-nivel-te-larte-mode-foto-7

edicion-i-limituar-i-rolls-royce-down-me-nivel-te-larte-mode-foto-8

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.