Standard.al

Skandali, i sëmuri me tuberkuloz duhet t’i marrë ilaçet në Prizren

0

Indrit Karaj është një qytetar  i cili ankohet në “Stop” se është prekur nga tuberkulozi, por endet se nuk gjen ilaçe. Nga Kamza e kanë drejtuar në Sanatorium, por atje nuk ka ilaçe.

Indrit pse i je drejtuar emisionit “Stop”?

I jam drejtuar sepse kam qenë i shtruar para një muaji me ftohje të vjetër turbekulozi. Kam marrë kurimin për dy muaj. Tani paraqitem pranë dispancerisë Kamëz dhe më thonë që nuk ka ilaçe. Më pas i jam drejtuar Sanatoriumit. Kam shkuar atje dhe nuk më kanë kthyer asnjë përgjigje. Kjo kurë nuk duhet të ndërpritet asnjë ditë dhe tani unë kam një javë që nuk kam kurim.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.