Standard.al

Thellohet skandali, Brad Pitt ka abuzuar me gjithë familjen?

0

Në procesin investigativ lidhur me situatën e krijuar në avion mes Brad Pitt dhe djalit të tij, do të përfshihet gjithë familja bashkë me Angelina Jolie. Pas intervistave të zhvilluara edhe me fëmijët e tjerë për ngjarjen në avion me djalin Maddox, kanë lindur dyshime se përplasje të tilla të Brad mund të ketë pasur edhe me fëmijët e tjerë dhe vetë Angelinën. Intervistat kanë shtrirë tashmë hetimet dhe po zhvillohen nga DCFS, që është Departamenti i Shërbimeve të Familjes dhe Fëmijëve. Pavarësisht rezultateve të DCFS- s nuk do të ketë ndryshime në marrëveshjen e Brad dhe Angelina mbi kujdestarinë për fëmijët.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.