Standard.al

Lori Hoxha për pushime luksoze dhe sporte ekstreme për 23-vjetorin

0

Vetëm një javë më parë, trashëgimtarja e madhe e Top Media-s mbushi 23 vjeç dhe menjëherë, Lori Hoxha fluturoi larg për të festuar disa ditë në vendet ekzotike me diell. Pushimet e saj luksoze tashmë nuk janë të panjohura. Shpesh gjatë vitit fashionista e njohur udhëton për të na sjellë foto me bikini nga plazhi, atëherë kur të gjithë ne jemi të mbështjellë me veshjet e dimrit.

Mirëpo kësaj here, Lori Hoxha ka vendosur të na surprizojë me një tjetër akt të guximshëm, anë të cilën ia kishim njohur edhe më parë. Njësoj si me makinat e shpejtësisë, 23-vjeçarja duket e dhënë pas sporteve ekstreme. Në kuadër të ditëlindjes, Lori thotë se ka bërë një listë dëshirash, duke ia nisur me atë që të frikson më pak. Pra, hedhja me parashutë që konsiderohet një sport ekstrem, për Lorin është më pak e frikshme se të tjerat që ka në plan. Imagjinoni çfarë duhet të presim në vazhdim nga Lori…?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.