Standard.al

Video-STOP/Abuzimi në Postën e Kukësit, punonjësi merr rrogë dhe ndihmë ekonomike

0

Fetah Vata, një ish-punonjës i postës në Surroj të Kukësit pretendon se është dënuar me 3 muaj heqje lirie për falsifikim dokumentacioni.

Në Mars 2014, Fetah Vata hiqet nga puna dhe në vend të tij emërohet Vladimir Vata.

Ky i fundit merr pagë, por njëkohësisht në mënyrë të paligjshme trajtohet edhe me ndihme ekonomike. Këtë shkelje e pranon edhe drejtori i postës, Skënder Ahmeti.

  

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.