Standard.al

Rrëfehet transgjinori Linda: Gjyshja ime më mbajti qëndrim kur pa ndryshimin tim

0

Në vijim të intervistës së saj në Top Show transgjinorja Linda u shpreh edhe sa i përket marrëdhënies me të afërmit sidomos me gjyshen.

Ndonëse rrethi i saj i ngushtë e ka mbështetur dhe pranuar me gjyshen nuk ka ndodhur e njëjta gjë. Ajo e ka takuar por i ka qëndruar ftohtë. “nuk e ndjeva si gjyshen time”, – theksoi Linda në Top Show

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.