Standard.al

Kreu 70 herë mardhënie seksuale me adoleshentin, ja dënimi që mori kujdestarja e tij

0
Dadoja Dili Poulton (19) nga West Wales, u dënua me 16 muaj burg për marrëdhënie seksuale me një adoleshent për të cilin ajo u kujdes.

Poulton ka pranuar se ka pasur marrëdhënie seksuale me adoleshentin më shumë se 70 herë, por ajo e ka justifikuar se “ishte dashuruar në të dhe se mendonte se edhe ai e ndjente të njëjtën gjë.”

Siç u tha në gjykatë, të dytë kishin bërë seks të pambrojtur duke e praktikuar rregullisht në shtëpinë e tij dhe jashtë saj, shpesh sapo djali është kthyer nga shkolla.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.