Përdori celularin gjatë kohës që e kishte në karikim, merr dëmtime të rënda

0

Një 13-vjeçare, Gabbie Fedro, kaloi një djegie të shkallës së dytë pasi përdori celularin e saj ndërkohë që ai po karikohej. Vajza thotë se teksa po e përdorte celularin, ishte goditur nga rryma elektrike.

Kjo e fundit kishte kaluar nga celulari në varësen e saj duke i shkaktuar djegie në qafë. Ajo përjetoi dhimbje të djegies së shkallës së dytë dhe tashmë do ketë një shenjë në pjesën ë qafës.
Kohët e fundit është rritur numri i incidenteve të shkaktuara nga telefonat celularë dhe pajisjet e tyre.ja-pse1-848x478

 

Lini nje pergjigje