Standard.al

Nëse iPhone 7 nuk funsionon siç duhet, Apple e ka një zgjidhje

0

Ne pamje të parë të paturit e një butoni në telefon do të thot një mjet më shumë per tu rregulluar nëse pajisja dëmtohet. Por lind pyetja se çdo të ndodh nëse papritur ky buton ndalon së funksionuari pa asnjë arsye?Çfarë supozohet të bëjnë përdoruesit e iPhone në këto raste nëse e kanë të pamundur të shkojnë deri në dyqanet e Apple për të përmirsuar shërbimin?

Fatmirsisht Apple ka menduar edhe për këtë problem dhe ka krijuar shërbimin“ workaround“ e cila u zbulua kohët e fundit. Në një postim në forumin “ MacRumors“ u zbulua se Apple u ofron përdoruesve butonin e përkohshëm nëse ai aktuali mund të prishet dhe e ata nuk kanë kohë të shkojnë në dyqanet Apple për të marrë shërbimin fiks.

Siç mund ta shikoni në fotografinë më lart, kur iOS zbulon butonin në shtëpi ai nuk është duke funksionuar siç duhet, ai do të ofrojë përdoruesve një buton në ekran që pak a shumë bën të njëjtën gjë. Butoni në ekran nuk është një risi e re sepse ai mund të çaktivizohet dhe në opsionet e “ iOS settings” .Tashmë Apple e ofron si një mundësi mjaft të mirë në rast se ziheni me të vërtet ngusht.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.