Standard.al

Prekëse: Elefanti shpëton trajnierin e tij në lumë

0

Një video e pabesueshme shfaqë një elefant duke hyrë në lumë për ta shpëtuar kujdestarin e tij, për të cilin mendonte se po mbytej.

Videoja shfaqë elefantin duke hyrë në lumë në një park në Chiang Mai, Tajlandë.

Kujdestari Darrick Thomson, 42 vjeç, thotë se ka krijuar një lidhje të fortë me elefantin prej kur e kishte shpëtuar atë dhe e kishte sjellë në këtë park vitin e kaluar.

Shikojeni videon e publikuar në Daily Mail:

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.