Standard.al

Ky “Porsche” i ri mund të blihet për vetëm 15 mijë euro, a e dini pse ?! (Foto)

0

Në Kinë duket se e drejta e autorit nuk ekziston dhe gjithçka mund të kopjohet.

E njëjta gjë ka ndodhur me modelin Macan nga Porsche, që është imituar në detaje nga Zoyte Auto, që e ka prodhuar dhe po e shet për 15 mijë euro.

Megjithatë, vetura e quajtur SR9 është krijuar me metal që ka fibra karboni, ndërsa ka motor 2.0-litra.

Me pamje të jashtme që ngjanë shumë me origjinalin, automobili ka një enterier mjaftë luksoz.

Prodhuesi gjerman nuk ka bërë ndonjë ankesë apo padi ndaj këtij kopjimi, por duket se kjo do të ndodhë së shpejti.

Kjo Porsche e re mund të blihet për vetëm 15 mijë euro foto 2

Kjo Porsche e re mund të blihet për vetëm 15 mijë euro foto 3

Kjo Porsche e re mund të blihet për vetëm 15 mijë euro foto 4

Kjo Porsche e re mund të blihet për vetëm 15 mijë euro foto 5

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.