Standard.al

Vajza hedh në facebook prindërit nën efektin e heroinës (Video)

0

Të pandërgjegjshëm, të djersitur dhe me sytë e mufatur – një vajzë hodhi live në facebook prindërit e saj që ishin të shtrirë në tokë nën efektin e heroinës.

Pamjet, e filmuara në Amerikë, tregojnë vajzën dhe një person që përpiqet t’i zgjojë ata teksa janë të shtrirë përpara televizorit.

E veshur me një T-shirt, e ëma shihet në fillim të videos, e paaftë për të parë tek kamera që i afron vajza e saj.

Babai i saj i shtrirë në dysheme, duke lëvizur sa para mbrapa por komplet i pandërgjegjshëm se çfarë po ndodh rreth tij.

Personi që erdhi në shtëpi me vajzën e tyre thotë në kamera: “Nuk mund të rrish kështu para fëmijëve”

The mother's eyes rolling backThe father is also unresponsive

The father lies sprawled out on the floor, completely unresponsive to what is going on around him

He does not even respond when she kicks him. 'He can't even feel it, that's how high he is,' she says. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.