Standard.al

Kryeparlametari Meta në Greqi: Përqëndrim tek e ardhmja, maturi për cështjet e trashëguara

0

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, i cili po zhvillon një vizitë zyrtare në Greqi, ka bërë thirrje për zgjidhje me maturi të çështjeve të trashëguara nga e kaluara, me qëllim që të dyja vendet të fokusohen drejt së ardhmes së përbashkët.

“Besoj se është koha për të gjithë faktorët politikë në Greqi e Shqipëri për t’u përqendruar tek e ardhmja e përbashkët dhe të fokusohen tek çështjet që trashëgohen nga e kaluara, për të cilat ne nuk jemi përgjegjës, por jemi përgjegjës për të ardhmen”, ka deklaruar Meta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.