Standard.al

Kur Nicole Scherzinger mezi mbahet në këmbë (Foto)

0

Nicole Scherzinger padyshim që ka kaluar një mbrëmje fantastike në festën e ditëlindjes së Simon CoWell këtë të mërkurë.

Ylli 38 vjeçar duket se kishte nevojë për ndihmën e të dashurës së juristit të X Factor, Lauren Silverman, pasi mezi po qëndronte në këmbë kur po dilte nga restoranti La Famiglia të Londrës.

E veshur me një fustan të kuq dhe strece të zeza, Nicole e kishte të vështirë të përqëndrohej teksa mbahej te Lauren.

3926482900000578-3824684-image-m-31_147573883952539277B7600000578-3824684-image-a-11_14757378438843927CA7800000578-3824684-Going_solo_Nicole_was_without_her_tennis_player_boyfriend_Grigor-a-15_14757437190943927CA6C00000578-3824684-Going_solo_Nicole_was_without_her_tennis_player_boyfriend_Grigor-m-14_14757437069503927CA9400000578-3824684-image-a-16_14757437498313926FE9400000578-0-image-a-2_14757363106953927027C00000578-0-image-a-1_1475736137491

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.