Standard.al

Unike, vjen një “Fustan me sensorë ndjeshmërie”

0

Fustani “Merimangë” është vepër e artistes Anouk Wipprecht që tregon fuqinë  e bukurisë së integruar brënda modës.

Por çudia nuk është vetëm stili dhe dizajni i zgjedhur prej artistes. Fustani është i pajisur me disa sensorë ndjeshmërie mekanikë që reagojnë ndaj personave që i afrohen hapësirës rreth modeles.

Sensualiteti i trupit femëror mbrohet nga këta sensorë që reagojnë me lëvizje sulmuese drejt personave që afrohen.

Kështu, modelet shndërrohen në merimanga sulmuese, që vështirë se mund tu afrohesh, pa marrë parasysh rrezikun…

jasonperry_dsc2623_small mar11

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.