Standard.al

Testi i baterisë/ iPhone 7 del i fundit, ja kush e zë vendin e parë

0

Apple thoshte se iPhone 7 është i dizajnuar me ‘jetëgjatësinë më të mirë të baterisë se në çdo celular që është lansuar ndonjëherë’.

Por një rishikim i ri nga Which? ka gjetur se iPhone 7 është në fakt më i keqi, krahasuar me tre rivalët e tij Android – Galaxy S7, HTC 10 dhe LG G5.

Pasi u testuan, kompania gjeti se bateria e iPhone 7 mbetet shumë prapa rivalëve të tij, sidomos gjatë përdorimit të 3G.

Më i miri sa i përket baterisë doli të ishte HTC 10.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.