Standard.al

Për herë të parë jepet kartoni jeshil, ky është kuptimi

0

Për herë të parë në hitori është përdorur kartoni i parë jeshil në një lojë futbolli.

Siç ishte parashikuar më parë për përdorimin e kartonit me ngjyrë të gjelbër që do t’i jepej lojtarëve për sjellje të mira në fushë, tashmë ky rregull ka gjetur zbatimin polit në Seria B italiane për herë të pare

Ky karton ka filluar të zbatohet në Serinë B dhe jepet në rast se futbollisti bën një lojë korrekte.

I pari që e ka marrë këtë ëshët lojtari i Vincencas Cristian Galano, pasi bëri një lojë korrekte.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.