Standard.al

Një lodër seksuale për… bankierët

0

Bankierët luajnë vetëm me shifra?

Jo, tani ata do kenë një lodër seksuale dedikuar atyre dhe agjentëve të bursës.

Ajo është prodhuar nga kompania suedeze e lodrave luksoze të seksit, Lelo.

Pino është një paketë stimulimi seksual, me një unazë vibrimi për ciftet e botës që janë në fushën e parave.

Unaza është e prodhuar nga silikon i butë dhe i këndshëm për lëkurën.

Ajo vendoset në zonat erogjene dhe stimulon kënaqësi seksuale.

Prodhuesit thonë se sipas një sondazhi, 71 përqind e atyre që përdorin lodra seksuale Lelo janë njerëz që fitojnë mbi 200 mijë dollarë në vit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.