Standard.al

Grabitësit e Kim Kardashian serbë dhe malazezë

0

Banda, anëtarët e së cilës janë më shumti nga Serbi dhe Mali i Zi, kanë vjedhur më shumë se 280 milionë paund

Grabitja në rezidencën luksoze të Kim Kardashian në Paris ka të gjithë gjurmët e “Panterave Rozë”, një bandë me super-kriminelë të cilët janë larguar me dhjetëra milionë paund bizhuteri vjedhje që në vitin 1984

Ata e morën pseudonimin atyre një grabitjeje në vitin 2003 në Londër, kur një hajdut fshehu një diamant në kuti kozmetike, skemë kjo e ngjashme me atë të filmit “Pantera Rozë”.

Banda është një rrjet i zgjeruar me rreth 200 njerëz, puna e së cilës njihet për saktësi dhe dhunë minimale.

Dredhitë e tyre për të hyrë në ndërtesa të ndryshme përfshijnë veshje si turistë Hawaiianë, lojtarë golfi, punonjës apo oficerë police.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.