Standard.al

Ky fshat i bukur nuk ka asnjë rrugë (FOTO)

Fshati Giethoom në Holandë është i njohur për diçka shumë të veçantë – nuk mund të gjeni vetura, autobusë e as një lloj transporti tjetër.

Kjo qytezë e  vogël e njohur si “Venediku i Holandës” nuk ka rrugë, ka vetëm kanale. Në këtë fshat që është i rrethuar me bukuri mund të lëvizësh vetëm me anije, ndërsa mbizotëron qetësia, relaksi dhe komfori.

Giethoom është i mbushur me paqe, ndërsa më poshtë mund të shihni disa foto nga ky vend i mrekullueshëm.

12345678910

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.