Standard.al

Burri tronditet nga ajo që i gjen gruas në celular

Një burrë i cili mendonte se kishte një martesë të shëndetshme ka zbuluar një të vërtetë tronditëse në lidhje me gruan e tij. Ai rastësisht ka mësuar se gruaja e tij bën një jetë të dyfishtë.

Sipas tij gruaja përdorte një telefon të fshehtë, të vjetër të cili e kishin lënë si lodër për mbesën dhe gjithmonë qëndronte në koshin e lodrave. Ajo çfarë bën më shumë përshtypje është fakti që gruaja e tij e ka pranuar që e përdor këtë telefon, por nuk pranon të ndahet nga ai.

Ja çfarë ka shkruar burri.

“Kam zbuluar rastësisht se gruaja ime ka një telefon të fshehtë. Ishte një i vjetër që e mbanim për mbesën tonë që ajo të luante lojëra. Ishte në një kuti me lojëra kur unë e gjeta.Pastaj, një ditë e pashë që gruaja ime ishte në panik, kur unë arrita në shtëpi. Ajo e kishte lënë atë në divan. Ajo nxitoi nga dera e përparme që të mund ta gjente dhe ta fshihte. Kur e pashë herën tjetër, e kishte fshehur në një sirtar në kuzhinë. E ndeza atë dhe e pashë një website për takime Plenty of Fish. Shkova drejt saj dhe u përballa me të. Në fillim e mohoi, pastaj tha se një mik ia kishte vendosur për shaka dhe ajo mendonte se ishte fshirë. Më vonë e pranoi se llogaria ishte e hapur në emër të saj, me një nofkë false dhe duke thënë se ishte e ndarë dhe po kërkonte një mashkull me disa specifika. Unë gjithashtu kam gjetur të brendshme seksi të fshehura në dhomën tonë të gjumit, derisa po pastroja. Ajo gjithmonë ka thënë se të brendshmet seksi ishin humbje kohe dhe gjëja më e ndjeshme për t’i blerë. Unë jam 48 ndërsa ajo është 43 vjeçare. Ajo e ka ende telefonin e saj kryesor dhe shpenzon moshat në të, që kalojnë ndihmat mujore. Ajo e mori atë përmes një miku, nuk ka faturë dhe nuk mund ta kontrolloj kur vjen në shtëpi. Gruaja ime ka edhe llogarinë e saj bankare, por kurrë nuk ka deklarata të dërguara në shtëpi. Ajo nuk do që të ndahet, por as nuk do që të diskutojë në lidhje me këtë. Papritmas ajo dëshiron të jetë miqësore dhe ta rregullojë shtëpinë. Unë nuk e di nëse jam shumë paranojak apo duke e trajtuar me përbuzje. Jam i shqetësuar se gruaja ime nuk do që të ndahemi pasi ajo ende nuk e ka gjetur njeriun që po kërkon. Ajo është e përgatitur që të jetojë në gënjeshtër me mua dhe të fillojë një marrëdhënie të re me kushte të rreme. Jam i hutuar dhe shqetësuar, por ajo nuk mendon se më ka mua borxh ndonjë shpjegim. Unë me të vërtetë nuk dua të humbas gruan time, por kam frikë se ajo po jeton një jetë të dyfishtë.”

Një burrë i cili mendonte se kishte një martesë të shëndetshme ka zbuluar një të vërtetë tronditëse në lidhje me gruan e tij. Ai rastësisht ka mësuar se gruaja e tij bën një jetë të dyfishtë.

Sipas tij gruaja përdorte një telefon të fshehtë, të vjetër të cili e kishin lënë si lodër për mbesën dhe gjithmonë qëndronte në koshin e lodrave. Ajo çfarë bën më shumë përshtypje është fakti që gruaja e tij e ka pranuar që e përdor këtë telefon, por nuk pranon të ndahet nga ai.

Ja çfarë ka shkruar burri.

“Kam zbuluar rastësisht se gruaja ime ka një telefon të fshehtë. Ishte një i vjetër që e mbanim për mbesën tonë që ajo të luante lojëra. Ishte në një kuti me lojëra kur unë e gjeta.Pastaj, një ditë e pashë që gruaja ime ishte në panik, kur unë arrita në shtëpi. Ajo e kishte lënë atë në divan. Ajo nxitoi nga dera e përparme që të mund ta gjente dhe ta fshihte. Kur e pashë herën tjetër, e kishte fshehur në një sirtar në kuzhinë. E ndeza atë dhe e pashë një website për takime Plenty of Fish. Shkova drejt saj dhe u përballa me të. Në fillim e mohoi, pastaj tha se një mik ia kishte vendosur për shaka dhe ajo mendonte se ishte fshirë. Më vonë e pranoi se llogaria ishte e hapur në emër të saj, me një nofkë false dhe duke thënë se ishte e ndarë dhe po kërkonte një mashkull me disa specifika. Unë gjithashtu kam gjetur të brendshme seksi të fshehura në dhomën tonë të gjumit, derisa po pastroja. Ajo gjithmonë ka thënë se të brendshmet seksi ishin humbje kohe dhe gjëja më e ndjeshme për t’i blerë. Unë jam 48 ndërsa ajo është 43 vjeçare. Ajo e ka ende telefonin e saj kryesor dhe shpenzon moshat në të, që kalojnë ndihmat mujore. Ajo e mori atë përmes një miku, nuk ka faturë dhe nuk mund ta kontrolloj kur vjen në shtëpi. Gruaja ime ka edhe llogarinë e saj bankare, por kurrë nuk ka deklarata të dërguara në shtëpi. Ajo nuk do që të ndahet, por as nuk do që të diskutojë në lidhje me këtë. Papritmas ajo dëshiron të jetë miqësore dhe ta rregullojë shtëpinë. Unë nuk e di nëse jam shumë paranojak apo duke e trajtuar me përbuzje. Jam i shqetësuar se gruaja ime nuk do që të ndahemi pasi ajo ende nuk e ka gjetur njeriun që po kërkon. Ajo është e përgatitur që të jetojë në gënjeshtër me mua dhe të fillojë një marrëdhënie të re me kushte të rreme. Jam i hutuar dhe shqetësuar, por ajo nuk mendon se më ka mua borxh ndonjë shpjegim. Unë me të vërtetë nuk dua të humbas gruan time, por kam frikë se ajo po jeton një jetë të dyfishtë.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.