Standard.al

Nishani: Kundër ligjit të mbetjeve

Presidenti Bujar Nishani i kërkon palëve politike të nisin sa më shpejtë zbatimin e reformës në drejtësi. Këtë apel, kreu i shtetit e bëri gjatë një interviste me TVSH-në në mbyllje të vizitës zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me fokus debatin e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së. I pyetur për kalimin në heshtje të Ligjit të Vettingut, kreu i shtetit e argumentoi me nene dhe çështje, të cilat sipas tij nuk ishin korrekte në mënyrën sesi trajtohej institucioni i Presidentit të Republikës. Për dekretimin ose jo të ligjit të importit të mbetjeve, Nishani shpjegoi se qëndrimin institucional do ta japë pas një konsulte me ekspertë të fushës, ndërsa nuk hezitoi t’a cilësojë kultivimin e kanabisit si shqetësuese dhe alarmuese.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.