Standard.al

Lëmosha që u shpërblye pas 30 viteve (VIDEO)

Bopp-8-933x445ta në përgjithësi ditët e sotme po përballet me varfëri të madhe. Një pjesë e botës është e ngopur nga luksi dhe të mirat, përderisa një pjesë tjetër po vuan nga uria.

Lëmosha del të jetë zgjidhja e vetme e njerëzve të cilët më të drejtë kërkojnë një jetesë normale. Fatkeqësisht, numri i këtyre personave që kanë mungesë të gjërave elementare, po rritet dita ditës.

I madh në shpirt është ai që ndihmon tjetrin kur ka nevojë, prandaj asnjëherë nuk duhet ngurruar për t’ia zgajtur dorën atij që kërkon ndihmë , pasi që në fund shpërblehesh me të mira.

Kjo video do të i’u bëj të mendoni dhe të mos kurseni asgjë nga vetja e juaj, pasi Zoti i shpërblen ata që dhurojnë dhe ndihmojnë pa interes

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.