Standard.al

Edi Rama në Fier, një i ri e vë në siklet: Ku i ke lekët, na le pa kokërr leku

Kryeministri Edi Rama ndodhej sot në Fier ku zhvilloi një takim dhe gjatë kohës që po ecte në rrugë, një djalosh i komunitetit rom shkaktoi një ngjarje të sikletshme për të.

“Na le pa kokërr leku në xhep o Edi Rama. Ku i le lekët?”, i thotë djaloshi rom Kryeministrit Edi Rama.

Ky i fundit nuk i kushtoi aspak vëmendjen dhe vazhdoi rrugën. Më poshtë është video e publikuar nga ‘Jeta Osh Qef’ që tregon këtë ngjarje.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.