Standard.al
Daily Archives

29 September, 2016

Atentatet e pafata mbi Zogun

Historiani Bernd Fischer në librin dhe studimet e tij numëron plot 600 hasmëri të ish­presidentit të shqiptarëve, Ahmet Zogu. Por…