Standard.al

A është ky filmi i parë porno shqiptar?

Nëse kthehemi në kohën e para luftës në Kosovë, pak a shumë në vitet 90-të, kujtojmë vetëm ditë të zeza, vuajtje, dhimbje, erë lufte, për popullin atje.
Në përgjithësi jeta ishte e zymtë dhe kalonte nën ethe.

Por, është e kuptueshme që të bërit dashuri nuk është ndalur asnjëherë. Madje edhe në atë kohë ka pasur shqiptar që kanë menduar ta incizojnë vetën teksa bënin sex, shkruan “Kosovarja”.

Në fund të viteve 90-të, u bë hit një video incizim me pullë të kuqe, që u quajt “Ragipi”, për shkak të personit të filmuar.

U thanë shumë versione se si kjo videokasetë u bë publike e legjendat urbane vazhdojnë të dëgjohen edhe sot e kësaj dite.

“Ragipi”, mbetet porno e parë shqipe, pavarësisht paralajmërimeve se të tjera po vijnë… Për më shumë kërkoni në “Google”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.