Dasma luksoze me “nivel sigurie të Shtëpisë së Bardhë” (Foto)

0

Ishte padyshim një dasmë për tu mbajtur mend për dy trashëgimtarët pasanikë dhe 600 të ftuar dhe miq të famshëm të tyre në Francën Jugore.

Alberto Mugrabi, djali 46 vjeçar i indrustialistit Izraleit e koleksionues arti Jose Mugrabi,i tha “po” 23 vjeçares Colby Jordan, vajzës së miliarderit 68 vjeçar, biznesmenit nga Chicago John W.Jordan II.

Dhëndri dhe nusja sa gjysma e moshës së tij u martuan përmes një ceremonie luksoze në Hotel du Cap-Eden-Roc në Antibes.

Për dasmën 5 milionë dollarëshe çifti mori me qera të gjithë pronën, pavarësisht se të ftuarit paguan për dhomat e tyre. Lista përfshinte supermodelet Karlie Kloss dhe Heidi Klum, binjaket Olsen, Princeshë Beatrice dhe Owen Wilsen.

Para ceremonisë u paralajmërua se do të kishte një “nivel sigurie të Shtëpisë së Bardhë” dhe se kishte monitorues anti-dronë në ndërtesë. Gjithashtu të ftuarve iu kërkua të mos postonin foto në rrjete sociale, por shumë prej tyre e injoruan këtë pjesë.

 

38D1670400000578-3807893-image-a-71_147491848252038CF3D7B00000578-3807893-Picture_perfect_A_look_back_at_the_hotel_from_the_nuptials-a-31_147491183835038CF3D7700000578-3807893-Flowers_upon_flowers_Guest_can_be_seen_walking_down_the_aisle_to-a-45_147491183889238D166FD00000578-3807893-image-a-78_147491901085738D1672200000578-3807893-image-a-83_147491905741538D1732100000578-3807893-image-a-62_147491813194238CF3D9D00000578-3807893-Man_cave_The_bride_and_her_new_husband_s_many_groomsman_includin-a-21_147491183799238CF3DFB00000578-3807893-Pretty_fly_Christie_s_auctioneer_Loic_Gouzer_was_also_a_guest_an-a-15_147491183783538CF3E2A00000578-3807893-image-a-8_147491183740138CF3DC700000578-3807893-image-a-11_147491183756138CF3DBA00000578-3807893-Long_walk_Jordan_was_walked_down_the_aisle_by_her_billionaire_fa-m-57_147491506220038CF3DB600000578-3807893-Date_night_Supermodel_Karlie_Kloss_took_Princess_Beatrice_as_her-a-14_147491183772138CFCD2300000578-3807893-Hot_in_here_Heidi_Klum_posted_a_photo_over_the_weekend_from_the_-a-10_147491183753438CF5F8000000578-3807893-Party_down_Groomsman_Owen_Wilson_shakes_the_hand_of_Aby_Rosen_s_-a-13_147491183769338CF3D8B00000578-3807893-Twinning_Mary_Kate_and_Ashley_Olsen_were_among_the_many_famous_g-m-56_147491501923938CF3DBE00000578-3807893-They_do_Alberto_Mugrabi_46_and_Colby_Jordan_23_were_married_over-a-7_1474911837129