Standard.al

Sondazhi i Artur Zhejit/ Nëse do të kishim sot zgjedhje PD do të fitonte me 75 përqind të votave

Gazetari Artur Zheji, ka publikuar sot në faqen e tij online rezultatet e një sondazhi 7 ditor, i cili ka dhënë shifra befasuese.
Sipas sondazhit të Zhejit, nëse zgjedhjet do të zhvilloheshin sot, për Partinë Demokratike do të votonin 75 përqind e pjesmarrësve në sondazh. Ndërsa PS renditet e dyta, me 14 përqind, vetëm 2 përqind më shumë se LSI, e cila vjen e treta.
Mesa duket lexuesit e Artur Zhejit janë në sinkron me opozitarizmin e shfaqur së fundi nga vetë Zheji dhe faqja e tij online.
Më poshtë sondazhi i paraqitur grafikisht:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.