Standard.al

Si t’a hapni derën e veturës për 30 sekonda kur i keni harruar çelësat brenda (VIDEO)

Edhe pse rrallë, ndodhë që secili nga ne mund t’i harrojmë çelësat e makinës brenda dhe ta kyçim derën.

Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun.Por deri te mekaniku nuk mund të shkojmë me veturë, përderisa problemi është pikërisht te çelësat.

Pritja e mekanikut deri të vijë, a mund të vijë a jo etj , mund të jenë të bëzdisshme për secilin nga ne. Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe egziston një trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Më poshtë është video, ku e sqaron për 30 sekonda mënyren e thjesht për shkyçjen e derës:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.