Standard.al

Si e imagjinoni lidhjen dhe si është në të vërtetë?

Lidhjet janë të komplikuara, por në të njëjtën kohë ato janë shumë të veçanta.

Por shpeshherë mund ta imagjinoni lidhjen që do të jetë shumë më ndryshe se sa është në realitet, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë mund t’i shikoni disa fotografi se si e keni imagjinuar lidhjen dhe si është në realitet.

Takimi juaj i parë

Si vallëzoni

Një natë romantike

Në teatër

Gatimi së bashku

Takimi me prindërit

Dasma

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.