Standard.al

Përpjekje për të spostuar vëmendjen/Ikën Shehaj e Tatimeve dhe Pranvera Fagu e Doganave

Është shkarkuar sot nga detyra drejtoresha e Tatimeve, Briseida Shehaj. Në vend të saj është emëruar Vasilika Vjero, njeri i Aeprben Ahmetajt. Bëhet e ditur se është larguar nga detyra edhe drejtoresha e Doganave, Pranvera Fagu. Dy lëvizje që priteshin, por që janë bërë në një ditë kur ka shumë debate për ligjin e mbetjeve.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.