Standard.al

Xhesika Ndoj duke tymosur: “Ty në krah! Mu në zemër!”

Xhesika Ndoj pak orë më parë ka dhënë një deklaratë të fuqishme që i drejtohet dikujt për dikë. Në një foto të vetën duke pirë duhan, ajo shkruan: “Ty në krah! Mu në zemër!”
Komente të shumta janë bërë në drejtim të saj dhe këtyre dy fjalive, duke supozuar se i drejtohen gruas së një burri të martuar. Megjithatë pas këtij postimi mund të fshihet subjekti i këngës së re të Xhesikës!

Postimi i saj:

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.