Standard.al

Foto të cilat ju prekin në zemër (Foto)

A keni shikuar ndonjëherë një fotografi duke menduar një histori të jetës? Nganjëherë, fotografitë mund të përcjellin ndjenja të fuqishme, duke ju prekur në shpirt dhe në mendje.

Kur i shikoni fotografitë ju ndjeni diçka të thellë brenda; disa fotografi ju bëjnë të buzëqeshni, disa të tjera ju bëjnë me lot.

Jemi të bindur se këto fotografi më poshtë do t’ju prekin në zemër.

Që të gjitha këto fotografi janë të bukura në njëfarë mënyre. Shikoni ato:

Lumturia e jetës mund të prekë çdokënd

Fitorja më e mirë

Miku më besnik

Njeriu i çeliktë

Lart, lart dhe larg!

Qeshja është ilaçi më i mirë

Do të të dua derisa vdekja të na ndajë

Mrekullia e jetës

Edhe më të fortit qajnë

Sepse e di si është…

Një gjeneral i vogël

Nga çfarë ke frikë?

Miqësi e vërtetë

Dashuri pa kushte

Jam këtu për ty

Mirë se erdhe në shtëpi, babi!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.