Eneda Tarifa në pritje të ëmbël? Fotoja që nxiti komente

0

Eneda Tarifa ka shijuar një darkë të shijshme mbrëmjen e djeshme. Ajo ka postuar një foto nga kjo darkë dhe ka shkruar: “Kam një kungulleshkë e ndaj në dy pjesë”. Kjo ka nxitur edhe komentet e miqve të cilët kanë aluduar rreth një pritjeje të ëmbël, duke i komentuar se përse sa për dy. Sigurisht që kjo mund të mos ketë lidhje fare me një fëmijë, por me lojën e famshme të kungulleshës.

Loading...

Postimi i saj:

Loading...