Standard.al

Imitimet më qesharake (Foto)

Fjala ‘cosplay’ ka kuptimin të imitosh me kostum ndonjë personazh artistik. Tradita për t’u bërë një personazh i njohur është e përhapur në Japoni, që është arsyeja pse shpesh disa njerëz vishen në kostume për të imituar heronjtë e tyre të filmave të animuar, librave dhe filmave.

Qëllimi i ‘cosplay’ është që të arrijë ngjashmërinë maksimale me personazhin. Krijimi i kostumeve të ngjashme kërkon shumë para dhe kjo është arsyeja pse disa njerëz përdorin materiale të improvizuara.

Sot do të mund t’i shihni disa prej kostumeve më qesharake dhe më të thjeshta që disa njerëz i kanë veshur për t’i imituar personazhet e tyre të preferuar.

Shikojini më poshtë:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.