Standard.al

I pari që ka blerë iPhonë 7 dhe 7+, ju dregon funksionet dhe përmbjtjen (VIDEO)

Një përdorues në YouTube ka publikuar eksperiencën e parë me iPhone 7 dhe 7 Plus, duke treguar përmbajtën e secilit celular.

Në video, celularët e rinj janë në opsione të ngjyrave të reja. Duke e përdorur celularin, përdoruesi MKBHD zbulon një hap të ri në iPhone 7 – një mënyrë të re të përdorimit të butonit Home.

Pasi ta konfirmoni gjuhën, regjionin dhe të aplikoni Touch ID, Apple ID dhe Siri, iPhone 7 do t’ju lejojë që ta takoni butonin e ri Home

Ky është përjetimi i parë me iPhone 7:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.